Rijschool Chris Nobel

Autorijlessen bij Rijschool Chris Nobel

Een intest is een eerste rijles zonder verdere verplichtingen.

€85,-

VRAAG HIER JE INTEST AAN

RIJBEWIJS MET 16,5 JAAR

Met 16,5 jaar mag je beginnen met autorijlessen en vanaf 17 jaar kun je het praktijkexamen afleggen. Slaag je? Dan mag je tot je 18e rijden onder begeleiding van een coach. Deze coach, totaal 5, kies jezelf uit. Uiteraard moeten ze wel aan een aantal eisen voldoen.

Ga je op je 18e alleen de weg op? Dan heb je al een tijdje onder begeleiding gereden waardoor je zelfstandig een stuk zelfverzekerder de weg op gaat.

Hoe verloopt de autorijles?

Ik streef naar rijlessen van 1,5 uur en/of langer. Dit komt omdat het examen plaatsvindt in Spijkenisse. Vaak moeten we hierdoor eerst richting Spijkenisse om vervolgens in Spijkenisse zelf ook routes te rijden zodat je tijdens het examen niet voor verassingen komt te staan.

Ik ben van mening dat autorijlessen leerzaam maar ook plezierig moeten zijn. Naar aanleiding van ieders menselijke eigenschappen wordt dan ook lesgegeven, waardoor wij samen het optimale eruit kunnen halen. De een is de ander niet en dit maakt mijn vak juist zo leuk! Deze manier van lesgeven is waar ik als rijschool voor sta en wat veel mensen dan ook aanspreekt. Geen onnodige lessen, geen onnodige kosten.

Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. Ook is het mogelijk om in overleg ergens anders opgehaald te worden mits de agenda dit toelaat.

Examen

De praktijkexamens vinden plaats in spijkenisse

Tussentijdse toets

Ik adviseer de TTT puur voor de ervaring met het CBR. Hierdoor weet je wat je kunt verwachten tijdens het praktijkexamen. Een tussentijdse toets kun je ook wel zien als een proefexamen. In tegenstelling tot de autorijles waarbij je de feedback tijdens de les te horen krijgt, krijg je dit bij de TTT naderhand te horen waardoor je je zelfstandig door het verkeer heen beweegt. Je kunt voor een TTT dan ook niet slagen en/of zakken. Wel kun je een vrijstelling krijgen voor de bijzondere manoeuvres. Dit geldt alleen voor het eerstvolgende praktijkexamen.  

De kosten hiervoor bedragen 217,00

Praktijkexamen

Plaatsen waar we les geven:

Hellevoetsluis, Brielle, Rozenburg, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Pernis, Heenvliet, Geervliet, Zuidland, Simonshaven, Hekelingen, Oostvoorne, Rockanje, Stellendam, Goedereede, Oudorp  en natuurlijk alle andere plaatsen in de omgeving. 

#GESLAAGD, NU JIJ NOG!